Google klantbeoordeling 4,6 / 5 (39)

Watermatrassen

WACORE

Uw droom-waterbed. Ieder mens stelt tegenwoordig zeer persoonlijke eisen aan zijn bed. Om aan al deze eisen te kunnen voldoen, stellen ze bij Wa'core de individuele mens centraal. Omdat ze de mens centraal stellen, kunnen ze ook beter luisteren naar de eisen, en daarbij betere ontwikkelingen doorvoeren. Dit is tevredenheid op het hoogste niveau. Al meer dan 30 jaar levert Wa'Core waterbedden voor de gehele europese markt. De hiermee verkregen kennis en ervaring hebben ze gemaakt tot één van de meest bekende aanbieders in Europa.

Waterbedden van Wa'Core.


POSEIDON

Ontspannen op water... het lijkt wel een droom. Maar echt waar, een poseidon waterbed is het meest comfortabele en geavanceerde slaapsysteem dat er bestaat. Uw droom begint al met het perfect vormende matras en elke beweging die direct door het water wordt gevolgd. De 4e generatie waterbedden van Poseidon kenmerkt zich door perfecte ondersteuning, volledige onstpanning, optimale hygiëne en behaaglijkheid. Comfortabel slapen op water in combinatie met eigentijdse designs.

Waterbedden van Poseidon.

LUNALIFE

Niets is zo persoonlijk als uw eigen smaak. Lunalife weet dat als geen ander en laat u zelf een keuze maken uit diverse trendy modellen. Welk model u ook kiest, uw slaapkamer krijgt een moderene inrichting met een oogstrelend en eigentijds design. Vrijwel elke type is naar uw eigen wensen aan te passen, zodat u werkelijk het waterbed van uw dromen kan samenstellen.

Waterbedden van Lunalife.


CASCADE

Sinds Cascade eind jaren 80 met de productie van waterbedden is begonnen, heeft Cascade kwaliteit altijd hoog in het vaandel gehad. Kwaliteit is namelijk waar het allemaal om draait bij Cascade. Deze houding heeft er toe bijgedragen, dat Cascade in de loop der jaren uitgegroeid is tot een toon aangevend merk. Tegenwoordig is Cascade het merk met de grootste naamsbekendheid. Wie waterbed zegt, zegt automatisch ''Cascade''.

Waterbedden van Cascade.


ALIVIO

Alivio heeft zijn naam niet alleen verdiend met uitstekende kwaliteit die zij leveren. Ook op innovatief terrein heeft Alivio vanaf het begin de toon gezet. Het was Alivio die het softside-bed introduceerde. Het was alivio die het rekpatroon in de watermatrassen introduceerde. Het was Alivio die het elektrisch verstelbare waterbed introduceerde. Ga zo maar door... Deze niet aflatende drang naar kwaliteit en vernieuwing heeft Alivio in de afgelopen dertig jaar laten uitgroeien tot één van de grootste merken van Europa.

Waterbedden van Alivio.


AQUADICUS

De Aquadicus watermatrassen zijn het fenomeen in de huidige waterbeddenwereld. De nieuwe watermatrassen worden geleverd tegen absolute knalprijzen, terwijl ze evenredig staan aan de huidige A-merk watermatrassen. Ze zijn vrijwel identiek wanneer het aankomt op vynil, fibermatten, hoeklassen en mid-body-support. De watermatrassen zijn geschikt voor elke soort model of merk waterbed, en worden geproduceerd volgens de strenge europese richtlijnen. Na de productie wordt het product nogmaals gecontroleerd op fouten, waardoor de kant op fouten geminimaliseerd wordt.