Google klantbeoordeling 4,6 / 5 (39)

WAAR STAAT Orion VOOR...

Eigentijdse bedden in combinatie met persoonlijke aandacht en advies! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een ultieme slaapbeleving te bieden aan de hand van hun wensen.


o o o o o


HOE BEREIKEN WE DAT

Wij geloven in vernieuwende producten met een juiste balans tussen een mooi ontwerp, comfort en een lange levensduur. Dit als tegenhanger van de huidige wegwerpeconomie waarin veel ‘ondermaatse’ spullen worden geproduceerd, gekocht en weer gemakkelijk worden weggegooid. Om onze missie te ondersteunen werken we samen met de beste (locale) leveranciers uit o.a. Nederland, Duitsland en Scandinavië. Met veel van hen hebben wij door de jaren heen een hechte relatie opgebouwd, zodat we de beste kwaliteit en service kunnen leveren. 


o o o o o

100 jaar ervaring

Wij bij Orion besteden bijzonder veel aandacht aan het vinden van dè geschikte slaapsysteem voor u. Ons advies is gebaseerd op een grondige analyse van uw slaapwensen en ervaringen. Door uw lichaamsbouw en favoriete slaaphouding te combineren met de eigenschappen van één van onze systemen, vinden wij altijd de meest passende waterbed of boxspring voor u.

Samen met onze personeelsleden hebben we dan ook meer dan honderd jaar evaring opgebouwd. Voor al uw vragen, hebben wij een antwoord.o o o o o


ONZE WERKWIJZE

We nemen graag de tijd om over onze producten te vertellen en een passend advies te geven. Dat er veel komt kijken bij de keuze voor een nieuw bed, boxspring of waterbed begrijpen wij als geen ander. Daarom is de kennis van ons team omtrent kwaliteit, materialen en de nieuwste trends op het gebied van slapen altijd up-to-date. Kom gerust langs in onze showroom in Groningen of bel voor een afspraak op 050-3113834


o o o o o


HOE IS HET BEGONNEN

Eigenaar Frans Bruinsma, was in 1980 gestart in het verkopen van unieke meubels te Leeuwarden. Na vijf succesvolle jaren kwam de waterbed in opmars, resulterend in een onderneming puur gespecialiseerd in waterbedden. Vanwege de uitgebreide aandacht, ruimte en specialisatie die waterbedden nodig hebben, was de onderneming zich enkel op waterbedden gaan concentreren.

In het jaar 1990 is de onderneming verplaatst naar de stad Groningen, midden in de binnenstad. Wegens Groningen haar grotere demografische cirkel - vergeleken met Leeuwarden - was dit een uitstekende beslissing .

Negen jaar later was het tijdperk aangekomen voor uitbreiding. Wegens de enorme vraag naar goede service en unieke producten, is de onderneming in 1999 verplaatst naar de oostkant van Groningen. Dit gelegen aan een druk industrieterrein met gemakkelijke bereikbaarheid, veel parkeerruimte en 500m² aan oppervlakte om de diversiteit aan slaapsystemen te tonen.

Uiteindelijk was de onderneming weer toe aan uitbreiding, waardoor het bestaande pand aangepast moest worden. In 2009 is er een magazijn en showroom aangebouwd, waardoor de mogelijkheid om meer producten te tonen beschikbaar werd.