Over Orion Waterbedden

Geschiedenis

Eigenaar Frans Bruinsma, was in 1980 gestart in het verkopen van unieke meubels te Leeuwarden. Na vijf succesvolle jaren kwam de waterbed in opmars, resulterend in een onderneming puur gespecialiseerd in waterbedden. Wegens de uitgebreide aandacht, ruimte en specilisatie dat waterbedden nodig heeft, was de onderneming zich enkel op waterbedden gaan concentreren.

In het jaar 1990 is de onderneming verplaatst naar de stad Groningen, midden in de binnenstad. Wegens Groningen haar grotere demografische cirkel - vergeleken met Leeuwarden - was dit een uitstekende beslissing .

Negen jaar later was het tijdperk aangekomen voor uitbreiding. Wegens de enorme vraag naar goede service en unieke producten, is de onderneming in 1999 verplaatst naar de oostkant van Groningen. Dit gelegen aan een druk industrieterrein met gemakkelijke bereikbaarheid, veel parkeerruimte en 500m² aan oppervlakte om de diversiteit aan slaapsystemen te tonen.

Uiteindelijk was de onderneming weer toe aan uitbreiding, waardoor het bestaande pand aangepast moest worden. In 2009 is er een magazijn en showroom aangebouwd, waardoor de mogelijkheid om meer producten te tonen beschikbaar werd.

100 jaar ervaring

Wij bij Orion besteden bijzonder veel aandacht aan het vinden van dè geschikte slaapsysteem voor u. Ons advies is gebaseerd op een grondige analyse van uw slaapwensen en ervaringen. Door uw lichaamsbouw en favoriete slaaphouding te combineren met de eigenschappen van één van onze systemen, vinden wij altijd de meest passende waterbed of boxspring voor u.

Samen met onze personeelsleden hebben we dan ook meer dan honderd jaar evaring opgebouwd. Voor al uw vragen, hebben wij een antwoord.

Diversiteit

Diversiteit is één van onze specialiteiten. Met onze ruime assortiment aan unieke producten, vindt u altijd wat u zoekt. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt matras of wilt u het diverse assortiment aan materialen uitproberen, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Daarnaast kunnen we vrijwel elk bed in uw maat, kleur en materiaal krijgen, waardoor het kiezen het lastigste wordt. Ook hebben wij alle toebehoren die bij een bed komen kijken. Een uitgebreid assortiment aan hoeslaken, dekens, kussens, speciale textiel en ga zo maar verder.

Orion is CBW erkend.