Matrassen

HET PERFECTE MATRAS

Wat een goed matras is , verschilt per persoon. Onder andere je gewicht, lengte, postuur en slaaphouding bepalen wat voor jou het beste matras is.


NEDERLANDS PRODUCT

De matrassen die wij aanbieden komen voornamelijk uit Nederland. Er valt niet te twisten met het vakmanschap uit ons land.


POCKETVERING

Pocketveren worden in veel matrassen gebruikt. De veren worden ieder in een eigen hoesje verpakt en aan elkaar geschakeerd, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling.


EEN NIEUW MATRAS

Een goed matras moet uw gehele lichaam volgen, ondersteunen en ontlasten. Het is tijd om over een nieuw matras na te denken wanneer: je matras 10 jaar of ouders is, het matras geen ondersteuning meer geeft, je wakker wordt met rug, nek- of schouderklachten, je niet meer lekker ligt of veelt draait.


DE LATTENBODEM

De moderne lattenbodem is veelal voorzien van verschillende zones voor hoofd, schouder, romp en voeten. Hoe fijner de lat, hoe flexibeler en buigzamer die is.


WELKE BODEM?

Welk type bodem je het beste kan kiezen is naast het comfort ook afhankelijk van het type bedombouw dat je kiest. Wij adviseren je graag in het kiezen van de juiste bodem!