Google klantbeoordeling 4,6 / 5 (39)

Levering & Montage


Verzendkosten

De verzendkosten zullen in de meeste gevallen gratis zijn. Voor kleinere artikelen zoals onderhoudsproducten of hoeslakens gelden de normale PostNL tarieven. Dit tarief bedraagt €6,95.


Bezorgkosten

Bij bezorgingen moet u denken aan grote objecten die enkel met een geschikte bus getransporteerd kunnen worden. Als de plaats van bezorging binnen een straal van 50km van de stad Groningen ligt, betekent het dat wij het bed gratis voor u kunnen bezorgen (mits het niet een aanbieding betreft). Is dit niet het geval, dan rekenen wij een extra toeslag voor de oplopende kilometers.

Totale prijsopgave:

Overzicht van de montagetarieven:


Afval & recycling

In de meeste gevallen kunnen wij het afval kosteloos voor u meenemen en verwerken. Onze partner recycled het materiaal, waardoor wij ook ons steentje bijdragen aan een schoner milieu. Het gaat hier voornamelijk om de overmatige hoeveelheden verpakkingsmateriaal dat uit plastic en karton bestaat.

Helaas is het niet mogelijk dat wij ander materiaal meenemen. Schuim, hout, vinyl en dergelijke vallen hier allemaal onder.

Heeft u speciale redenen waardoor u het afval niet kunt verwerken, dan kunt u altijd contact opnemen voor een eventuele afspraak met het bedrijf.


Orion Boxsprings & Waterbedden is gevestigd in Groningen maar wij leveren door heel Nederland. Onze showroom is ook goed bereikbaar vanuit Friesland (Leeuwarden, Drachten) of Assen.