Google klantbeoordeling 4,6 / 5 (39)

Inspiratie opdoen

WAT IS EEN BOXSPRING

Een boxspring is een comfortabel, verend slaapsysteem. Een boxspring combinatie bestaat uit verschillende delen; een boxspring bedbodem met pocketvering of bonell, een pocketmatras, en optioneel nog een topmatras voor extra comfort.

POCKETVERING

Pocketveren worden in matrassen en bodems gebruikt. De veren worden in een eigen hoesje verpakt en aan elkaar geschakeerd, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling.


WAAROM NATUURLIJK

Natuurlijke materialen zoals wol, latex, vlas, katoen en paardenhaar zijn milieuvriendelijk, ecologisch en duurzaam. Ze dragen bij aan je gezondheid. Daarnaast zijn het ook producten die relatief lang mee gaan ten opzichte van de meeste synthetische materialen.


OER-HOLLANDSE BOXSPRINGS

De ambachtelijke boxsprings worden opgebouwd uit natuurlijke materialen en worden met de hand gemaakt, het is een oer-Hollands product. De matrassen van onze bedden, worden in het nabijgelegen Friesland geproduceerd, waardoor het contact tussen fabriek en winkel uitstekend is. Orion levert producten in elke gewenste maat, dus ook afwijkende maten en vormen zijn geen probleem.

CUSTOMIZE JE EIGEN BOXSPRING

De hoofdborden en boxsprings zijn in alle maten en kleuren verkrijgbaar. Ook de matrassen kunnen nauwkeurig tot op de dikte van het schuim aangepast worden. Hierbij kan je voorkeur uit gaan naar natuurlijke- of syntethische materialen, de hoeveelheid veren en de soort veren.


MATRAS OP MAAT

Op zoek naar een speciaal matras? Ieder persoon is anders en heeft andere voorkeuren. Matrassen onderscheiden zich vaak in ventilatie, comfort, drukverlagend, anti-allergisch, duurzaamheid en maatvoeringen.