Google klantbeoordeling 4,6 / 5 (39)

Boxsprings en waterbedden Groningen

Beddenzaak Orion is al meer dan 25 jaar gevestigd in Groningen. U vindt onze beddenzaak in Groningen aan de Ulgersmaweg 21A. Hier kunt u de nieuwste boxsprings uitproberen of u laten adviseren door onze slaapadviseurs. Bekijk zeker eerst eens onze collectie online. Wij bevinden ons op een gemakkelijk bereikbaar industrieterrein en er is altijd voldoende parkeerruimte. Leveringen binnen Groningen Stad zijn altijd gratis.


Boxsprings

Een boxspring is een comfortabel verend en ventilerend bed, vaak ook een hotelbed genoemd. Het bed staat op een solide houten drager om de elasticiteit van de veren maximaal te benutten. De duurzame veren garanderen u jarenlang dezelfde soepele ondersteuning. Niet alleen in het midden, maar ook aan de zijkanten ervaart u soepel ligcomfort, dus ook comfort in het midden van een tweepersoons bed. Kom eens proefliggen in onze showroom in Groningen om vrijblijvend de nieuwste modellen bedden en boxsprings uit te proberen.


Bekijk onze collectie boxsprings


Waterbedden

Waterbedden zijn voor iedereen geschikt, maar mensen met rug-, nek-, spier-, gewrichtsklachten of reuma worden door doktoren zelfs geadviseerd om een waterbed boven een normaal bed te verkiezen. Op een waterbed draait en woelt u minder zodat u beter en intensiever slaapt. Uw hele lichaam wordt overal en gelijkmatig ondersteund. Het water volgt de vorm van uw lichaam waarbij alle spanning uit uw lichaam verdwijnt. En dat zorgt voor een heerlijk en ontspannen gevoel! Daarnaast is de temperatuur van het waterbed zelf in te stellen. Hierdoor stapt u in de winter in een behaaglijk warm en 's zomers in een heerlijk koel bed.

Voor een persoonlijk en professioneel advies kunt het best eens langskomen in onze beddenzaak in Groningen, maar u kunt natuurlijk ook eerst eens contact met ons opnemen via onze website.


Bekijk onze collectie waterbedden


Boxspring Monaco

SaleBreckleDiverse maten
Boxspring Monaco

vanaf
€ 699
Nu bekijken
Complete boxspring set

Orion Groningen

Ulgersmaweg 21A
9731BJ Groningen

 (050) 3113834
infoorion-waterbedden.nl

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Vragen?

Neem contact met ons op:


Javascript is vereist om verder te gaan